Saturday, 2 July 2011

lama sgt dah kan...

salam larian satu kilometer semua...

aku baru nak update blog nie selepas beberapa tahun x bukak an... (biar baru create blog semalam pun) hahahaha

bkn mlas nak update, tp ntah.... xrajin kot, ag pun kat umah internet belum2 nak ada ag, ntah bila la pakcik TM tu nak mai jenguk line telefon kat umah aku, dah bertahun2 tahun n tahun da bnda tu rosak, in progress la ap lah... tapi xper, aku sabaw je lah..

skg aku happy ngan life y aku ad skg.. bkn apa, tetiap ptg leh jmpa 'awek' ak, kdg2 tu mlam2, kena plak time match... tmbah2 lak skg nie bnyak giler liga org nak wat... piala agung la piala sultan lah tok penghulu laaa... hahhaa... aku sapu jer sume... jnji leh jumpa ngan 'awek' aku tu..


aku igt cuti 2,3 bulan nie nak a keje gak an,... maklum lah, nak ec msa lpang n nak buang msa tdor... tp kbnykan keje y aku tnya tu, sume x ikot time aku a... kalu buleh keje kat mner2 pun aku nak wktu 5-7 ptg xleh kcaw, ak nak jmpa 'awek' aku, haha... ad x keje cmtu ea? ad x org mai tnya kita... 'nak kerja ke dik'?  haha, kalu ad kan best...


disebbkan xde time mcm tu, aku pun x mnx la keje smpai la satu hari tu, ak ditawrkan keje... keje nya senang jer..  pergi kerja time pkul 830 pgi hgga 945 pgi... jap jer an... da lah kejap... bkn evryday plak tu... bes nyaaaaaa.. nak taw keje ap? ikut ma aku p kebun.... kuwg3.... best woooo....



hemmm ntah pape laaaa aku ckap neh... setakat nie je la dlu utk kali ini, (mcm ayat surat jek)
tok lah tahun depan pulak ker baru ak update plak, hhahah...



salam n bye...