Friday, 23 September 2011

aku bukan xnak update...

salam semua,
setelah bertahun tahun aku x jguk blog nie, akir nya aku terklik gak kat link blog, xtaw nape, haha

xnak tulis pnjg2, nak packing brang, mlm nie nak p camping kat hutan hujan tropika., haha, hutan lipur bentong lah, kat mne ntah, kat bentong a kan...

aku masih x serik utk masuk hutan wlau prnah sesat semalamn dlam hutan kat ulu yam, trnmpak bby jngle melintas, bnyi bpak bby jngle mngaum, n mcm2 ag pristiwa best kat utan tu... len kali akan di kongsi,

bye semua...