Friday, 23 September 2011

aku bukan xnak update...

salam semua,
setelah bertahun tahun aku x jguk blog nie, akir nya aku terklik gak kat link blog, xtaw nape, haha

xnak tulis pnjg2, nak packing brang, mlm nie nak p camping kat hutan hujan tropika., haha, hutan lipur bentong lah, kat mne ntah, kat bentong a kan...

aku masih x serik utk masuk hutan wlau prnah sesat semalamn dlam hutan kat ulu yam, trnmpak bby jngle melintas, bnyi bpak bby jngle mngaum, n mcm2 ag pristiwa best kat utan tu... len kali akan di kongsi,

bye semua...

2 comments:

Lyana Ann said...

wslm... aisyehh... sebelum g camping sempat jugak dia update blog...isy3... caya laa.. (padahal dlm kes aku plak, sempat on9 FB dalam Hutan Lipur Lentang tu... XD)... BTW, mmg best giler laaa camp ari tu...hihihih....next time nak join lagi... tapi berharap yg next time xda lagi cramp kaki... eeeiii... As cuba elak yg itu... mmg geram tahap dewa.. tapi mmg cobaan laa.. haha

asyraf ab rahman said...

boleh x baru nk reply? haha