Tuesday, 15 July 2014

Menuju Bahtera Idaman 1


Salam semua, dah berhabuk da blog nie, nak buat macam mana, setahun sekali baru update. Tapi kali ni blog ni akan aku gunakan utk menceritakan perjalanan kami (opssss kami? hehe, aku ngan beliau la) menuju jinjang pelamin. Ala nk kahwin,hehe. Nanti aku bgtaw siapa yg bertuah dpt aku tu. haha....

Utk permulaan ni just nak bagitahu, setakat ni benda2 yg utama utk majlis dah settle. Antara nya ialah bridal, photographer n jurumekap. Tiga benda ni yg paling penting. Sbb nk kena cop awal2 kan, nti kalu dah full booking nt, mau kahwin atas playwood, pakai baju raya n amik gmbar guna hp, hehe... nti aku akan update bridal mna yg ak plih, photographer n jurumekap  mana yg jd pilihan suri hati aku ni ya. Hehe. 



ok dah nak kena bersiap, nak bukak puasa plak. selamat berbuka puasa ya kwn2. Bye...

2 comments:

mama said...

tq..congrats.. ;)

asyraf ab rahman said...

Tq jgk mama, tp lambat lagi. Hehe